Një përleshje fizike që më pas ka kaluar edhe me thika ka ndodhur dje rreth orës 12 e 50 minuta në rrugën “Bllagoja Toska” në Tetovë.

Sipas policisë, në përleshja janë përfshirë tre minoren, edhe atë 17-vjeçari nga fshati Poroj në njërën anë dhe një 15 vjeçar dhe një 16 vjeçarë nga fshati Kallnik i Tetovës, në anën tjetër. Gjatë kësaj përleshje është përdorur edhe mjet i mprehtë-thikë.

Dy nga tre minorenët, në prezencë të familjarëve të tyre, janë privuar nga liria në Stacionin policorë Tetovë./TS