Sot ka përfunduar rruga, Sfillare -Radushë e premtuar nga kryetari i komunës së Sarajit dhe drejtori Bekim Memeti.

Pas përfundimit të rrugës qytetarët kanë falenderuar Bexhetin dhe Memetin për këto investime.

Memeti pas përfundimit të kësaj rruge të gjithë maqineritë i ka dërguar në Kodrën e Diellit ku pritet të përundojë edhe kjo rrugë.

Ndryshe Memeti është drejtori i parë i NP “Rruget e Maqedonisë” i cili ka arritur të bëje shumë investime për në kohë të shkurtër.