Mozzik po sjell diçka të re.

Ka pak ditë që Loredana ka lansuar albumin “King Lori”, të cilin e promovoi në një ndejë ku mblodhi miqtë dhe bashkëpunëtorët.

Por, edhe Mozzik gjatë kësaj periudhe ka punuar pa ndalë rreth projekteve të reja, të cilat duket se do t’i përmbledh në një album.