Policia në SHBA janë duke hetuar një pako të dyshimtë e cila thuhet të jetë vendosur në zyrat e Senatit të Bernie Sanders.

Ekipi shtetëror për hetimin e bombave është në vendin e ngjarjes dhe zyrtarët i thonë WCAX që ka të ngjarë që duhet të heqin pakon e dyshimtë me një robot.

Zyrat e senatorit në rrugën One Church janë boshatisur, autoritetet nuk kanë urdhëruar një evakuim për zyrat e tjera në ndërtesë ose në këtë zonë.

Kjo është hera e dytë që autoritetet amerikane kanë hetuar pako në zyrat e Sanders. Më 11 shtator ata iu përgjigjën thirrjeve në zyrën e tij të Shën Johnsbury për një incident që doli të ishte një alarm i rremë.