Mona Agrigoroaiei

Vendimi i Gjykatës së Apelit të shtetit antishqiptar të Monkeydonisë sa i përket rastit të Kumanovës sjell në pah faktin se këtë kinseshtet artificial e kolonial NUK KA drejtësi për shqiptarët.

Flakja e Gruevskit nga pushteti ishte thjesht një akt ndryshili i regjimit dhe jo ndryshim i apartheiditit ndaj kombit shqiptar që jeton i shtypur dhe i kolonizuar më trevat e tij stërgjyshore shqiptare të Luginës së Vardarit.

Rasti i Kumanovës, kurorëzim i trimërisë së djemve të UÇK-së që sot vuajnë në mënyrë të padrejtë në kazematat sllavo-maqedonase, dëshmon nga ana tjetër tradhtinë e kuislingjëve shqipfolës dhe agjentëve të shërbimit sllavo-maqedonas të infiltruar në grup.

Shtrohet pyetja retorike: pse nuk dënuan ata që orkestruan këtë kurth që nga Ali Ahmeti, Artan Grubi deri te këlyshet e agjenturës maqedone që kanë stisur grupin e Kumanovës për tAa eliminuar në gjumë si dikur Komandant Telin në Gazibabë (tjetër tradhti makabre)?!

Sepse ata vegla shqipfolëse që kontribuan në vënien e kurthit ndaj djemve të Kumanovës janë asete për kinseshtetin kolonial sllavo-maqedonas, vend ku nuk zotëron drejtësia dhe vlerat pozitive të së drejtës dhe demokracisë, por kolonializmi klasik dhe gjenocidal ndaj shqiptarëve.

Konfirmimi i dënimit për djemtë e Komanovës është, megjithatë, varr për këtë kinseshtet sllavo-maqedonas, kështu që ata tradhtarë të mos gëzohen shumë e të fërkojnë duart se veprojnë kundër lirisë së shqiptarëve në trojet e veta dhe Shqipërisë Etnike.

Monkeydonia juaj “e dashur” i ka ditët e numëruara si trup i kalbëzuar i një gjalli të vdekur, që mbahet në jetë për shkak të tradhtisë së juaj antinjerëzore e antishqiptar, po njëherë vdekjen e këtij zombi, do tu jepet edhe juve dënimin e merituar edhe tradhtarëve shqipfolës, për shkak të dyfytyrësisë e tradhtisë së juaj o tradhtarë shqipfolës të klikës partiake të stërvinave!

Rumani, 17 shtator 2019