Ky është momenti plot humor kur një qen i përkëdhelur filloi të shtypë një bori makinash pasi pronarit iu desh shumë kohë të paguante benzinën.

Qenushët e adhurueshëm qëndronin pranë me njëri-tjetrin dhe kjo ndodhi ka ngjarë në Nonthaburi, në Tajlandën qendrore.

Qenushi Channarong zbuloi se pronari ishte larguar nga makina për më shumë se dy minuta kur nuk ka nguruar t’i bjerë borisë.