Edhe pse e re në moshë, reperja Rina Balaj ka arritur shumë suksese me këngët e saj dhe njihet si ndër vajzat e rralla në industrinë muzikore shqiptare që repon.

Kohët e fundit Rina ka eksperimentuar shumë me pamjen e saj, duke u shfaqur herë me flokë të kuqe e herë me flokë blu.

Këtë herë reperja ka bërë një ndryshim jo në flokë, por në fytyrë.

Loading...