Ky restorant në Weissbad, Zvicër, është pak të thuhet se ndodhet në një distancë të konsiderueshme nga toka pasi ndodhet në një lartësi prej rreth 5,000 metra mbi nivelin e tokës në Alpet Zvicerane.

Edhe nëse merrni një teleferik, duhet të bëni terrene të pjerrëta në këmbë në të paktën një pjesë të rrugës.

Thënë kështu, është një udhëtim i bukur gjatë të cilit je i detyruar të kalosh nëpër një shpellë 40,000-vjeçare dhe në një kishëz gdhendur drejt në mal.

Ky restorant njihet prej shumë vitesh dhe ka qenë vazhdimisht vend pelegrinazhi për plot 173 vjet.