Aktorja dhe këngëtarja amerikane Mandy Moore ka lansuar një këngë të re pas dhjetë vjetësh.

Këngëtarja bëri edhe video-klipin e “When I Wasn’t Watching”, ku në kuadrot kryesore të tij shfaqet vetëm ajo.

Kënga e zhanrit pop u shfaq në publik më 16 shtator.