Shtabet e VMRO janë të mbushura me popullatë, jemi të fortë dhe të bashkuar si asnjëherë më parë, koha është që t’i japim fund kësaj qeverie të korruptuar, fillojmë me vizita në teren që të dëgjojmë problemet dhe të ofrojmë zgjidhje, kështu ka shkruar nënkryetari i VMRO-së Aleksandar Nikolovski.