Tridhjetë e gjashtë vjeçari N.Q. nga Tetova, dje (10-shtator) në SPB-Tetovë ka denoncuar se, rreth orës 06 e 40 minuta, tek sheshi i qytetit në Tetovë, ka qenë i sulmuar fizikisht nga dy persona ende të panjohur, të cilët menjëherë kanë ikur nga vendi.
Meren masat për gjetjen e sulmesve dhe zbardhjen e plot të rastit.

Loading...