Sot rreth orës 09 e 50 minuta, në Sektorin për punë të brendshme-Tetovë, është denoncuar se në rrugën lokale Rakovec-Bogovinë, në fshatin Bogovinë vetura e tipit ,,Pezho,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 39-vjeçarja M.P. nga fshati Pirok, ka devijuar nga rruga dhe është përplasur për murrin e një shtëpie. Në këtë aksident, bashkudhëtarët A.Xh. (68) dhe 47-vjeçarja H.R. nga Bogovina, si dhe një vjazë e vogël 8-vjeçare nga fshati Pirok, kanë marur lëndime të rënda trupore, kurse M.P. ka marur lëndime të lehta trupore. Katër personat e lënduar janë dërguar në Spitalin klinik të Tetovës për dhënjen e ndihmës mjeksore.
Është kryer inspektimi komplet nga ekip i SPB Tetovë.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();
Global