Capital T ka dhënë lajmin e mirë për fansat.

Capital T ishte njëri ndër artistët tanë që ishte i pranish mbrëmë në Southampton për ta përcjellë ndeshjen Kosovë-Angli.

Ai mbeti i fascinuar nga loja e futbollistëve të përfaqësueses së Kosovës dhe ka një befasi për fansat.