Me parruken e stilin të viteve 60-të që e bëjnë një miks perfekt mes Barbarella dhe Brigitte Bardon dhe një look transparent në sfilatë, Naomi Cambell nuk mund të kalonte pa rënë në sy.

E veshur me një fustan me një të çarë dhe dekolte të thellë ku mungojnë sytjenat, Campbell mbulon me një palë mbathje ngjyrë mishi pjesët e saj intime.

Në moshë 49 vjeçare, ylli i modës i lë të gjithë pa fjalë me format e saj perfekte.