Bella Hadid ka ndezur rrjetin p[asi që është paraqitur pa jelek dhe me gjoks jashtë kurse në qafë ka pasur qaforen e saj të preferuar me kanabis përderisa ajo dhe motra e saj Gigi janë paraqitur në Paris

Java e Modës në Paris ka dërguar fytyra dhe modelet më të famshme në botë në kryeqytetin francez.

Bella Hadid ka treguar format e saj në një veshje të bardh derisa ajo është paraqitur bashkë me Gigin në Paris sonte.

Supermodelja (22) ishte e sigurt se të gjithë do ta shikonin atë, derisa nuk kishte të veshur jelek por një veshje transparente poshtë se cilës dukeshin edhe gjinjtë e saj.