Moti sot në mbarë vendin do të jetë me diell dhe i ngrohtë. Temperaturat minimale do të jenë nga 7 deri 13 gradë Celsius ndërsa temperaturat maksimale nga 27 deri 37 gradë Celsius.
Në Shkup dhe rrethinë do të kemi mot të ngjashëm, temperatura maksimale do të arrijë 37 gradë Celsius.