Mot me diell dhe i nxehtë do të mbajë në vend deri në fund të javës së ardhshme, informoi DPHM.

Në ditët në vazhdim do të ketë rritje të temperaturës, e cila do arrijë deri më 32 gradë.
Temperatura minimale e mëngjesit do të ulet deri në pesë gradë.