Është njëra nga këngëtaret më të komentuara në mediat rozë, por Morena Taraku merr më shumë vëmendje me postimet e saj në rrjete sociale e po ashtu nga jeta e përditshme.

Shpesh kemi pa persona të ndryshëm teksa e gjykojnë për profesionin e saj në muzikë por si duke Morenës nuk poi bën aspak përshtypje.

Ajo së fundmi ka shpërthyer me një postim në Instagram ku thotë që s’ka mu ndal, kështu duke paralajmëruar edhe një projekt të ri.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...