Gjatë Javës së Modës në Milano, një nga të ftuarit në shfaqjen e markës Doce dhe Gabana ishte diva italiane Monica Bellucci.

Zeshkania e famshme, për habinë e të gjithëve, u shfaq me një pamje krejtësisht të ndryshëm.

Aktorja ka prerë në mënyrë të dukshme flokët, kështu që tani ajo ka një prerje flokësh popullore bob.

Pamja e re e bukurisë është për shkak të floktarit John Nollet, i cili ndryshe kujdeset për flokët e shumë zonjave të famshme.

Edhe pse zonjat e kanë shumë të vështirë të vendosin për një formë kaq drastike të ndryshimit dhe shkurtimit të flokëve, duket se Monica nuk është një nga këto gra.

Nuk ka dyshim se stili i flokëve të saj është i shkëlqyeshëm, dhe madje e bën atë të duket më të re.