Banorët e Tiranës kanë regjistruar dëmet që la pas tërmeti.

Fasada e universitetit Gjeologjik është shembur në tokë.

Fatmirësisht atje nuk ndodheshe askush dhe as studentët.

Gurët dhe blloqe betoni janë shkëputur duke u rrëzuar.