Koreografi Albi Nako ka treguar momentet e panikut të trupës së tij të baletit gjatë lëkundjeve nga tërmeti.

Nga pamjet duket se të gjithë janë ulur dhe po diskutojnë të qetë deri në momentin e tërmetit, ku të gjithë vrapojnë jashtë. Në postimin pasues salla mbetet krejtësisht bosh.

‘Momente trimëri’ ka mbishkruar Albi në postim duke e shoqëruar me emoji të qeshura.