Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari sonte ka qene në një tavolinë me Ali Ahmetin edhe pse në një intervistë ai kishte deklaruar se politikani më i urryer i tij është Ali Ahmeti.

Nuk dihet nësë darka me mish ka qene edhe shkaku i bashkimit mes Taravarit dhe Ahmetit apo ka qenë dikush tjetër, por në rrjetet sociale kanë filluar të tallen me këtë foto duke pyetur se po të ishe diçka më e madhe a do kishe kaluar Taravari në BDI.

Ndryshe Taravari është sekretar i ASH-së parti opozitare që bërë koalicion me VMRO-në në Gostivar, ku e morën edhe këshillin komunal. /TS/