Prokuroria Speciale Publike është keqpërdorimi i shekullit, kështë ka vlerësuar profesori dhe regjisori, Vlladimir Milçin, në “Vetëm intervistë” në Kanal 5, përcjell Fol.

Për sa i përket Prokurorisë Speciale Publike, ndoshta është pyetje me vend se si Katica Janeva u bë prokuror special, pyet Milçin.

“Në përgjithësi për të gjithë pushtetarët e deritanishëm në Maqedoni është ajo se asnjëri prej tyre nuk ka punuar në avancimin e kulturës politike dhe përgjegjësisë”, ka deklaruar profesori Vlladimir Milçin.