Ka shumë shkrime, spekulime dhe artikuj që Meghan Markle dhe Kate Middleton nuk kanë aspak raporte të mira.

Sipas një burimi mbretëror për Us Weekly, thotë se Meghan dhe Kate “kurrë nuk do të jenë miket më të mira, por ato shoqërohen”, ndërsa një burim i dytë tha se ato nuk do të jenë super të afërta sepse janë “nga dy botë krejtësisht të ndryshme”.

Fakti që ato vinë nga botë të ndryshme, ka ndikuar në raportin e tyre dhe se dyshja nuk mund të jenë ‘shoqe të ngushta’. Është një raport që nuk mund ta aktrosh, sepse shoqëria vjen si diçka e natyrshme.

Mirëpo, kjo nuk do të thotë që dukeshat kanë probleme me njëra tjetrën, sepse shumë shpesh janë parë në shoqërinë e njëra tjetrës të buzëqeshura dhe duke biseduar.