Ndonjëherë pabarazia midis njerëzve sjell vetëm pikëllim. I tillë është rasti i dhunës në familje, një problem akut por kaq shpesh i pashprehur në të gjithë botën.

Një artist në Turqi arriti të gjente një mënyrë për ta sjellë atë në vetëdijen e bashkatdhetarëve të tij që thjesht nuk mund të injorohej dhe gjithashtu të përkujtonte ato gra që ranë viktima prej kësaj dhune të tmerrshme në familje dhe prej pabarazisë gjinore. Këto 440 palë këpucë janë varur në murin e një ndërtese në Stamboll, Turqi