Organizuar nga P World dhe KARIERA.mk si partner ekskluziv, ngjarja kryesore në botë e burimeve njerëzore dje u mbajt për herë të dytë në Shkup. Folës të shkëlqyeshëm nga Facebook, Gazprom, Heineken, Carlsberg dhe të tjerë prezantuan përvojat e tyre mbi tendencat e sotme në botën e HR (burimeve njerëzore).

Pjesëmarrësit patën mundësinë për të fituar njohuri të reja dhe për të kuptuar më mirë tendencat gjithnjë e në ndryshim në fushën e burimeve njerëzore, në mënyrë që në të ardhmen ata të mund të përgatisin ekipet e tyre me trendet e reja të punës dhe mësimit. Pjesëmarrësit gjithashtu morën këshilla praktike që mund të përdorin në strategjinë e tyre për HR.

SERDZAN IMŞEK ARNAUTOVIĆ nga Facebook, një rekrutues ndërkombëtar, pati një prezantim interesant se si të përdoren më së miri mjetet e Facebook për qëllime profesionale. Ai ka punuar në rekrutimin e projekteve për disa nga institucionet më të mëdha financiare dhe teknologjike, dhe tani punon në Facebook si rekrutues për pozicionet e tyre të ndryshme.

ROB VEERSMA, Drejtor i Trajnimit dhe Zhvillimit në Gazprom International është përgjegjës për realizimin e programeve të trajnimit. Si një ekspert me famë botërore për HR, ai ka realizuar një numër të madh prezantimesh publike dhe ka theksuar zhvillimin e inovacionit teknologjik dhe se së shpejti pret që teknologjia të zëvendësojë njeriun. .

ANDRE DE WIT ka mbi 20 vjet përvojë në organizatat ndërkombëtare të korporatave. Si CEO ai drejtoi organizata të mëdha me pakicë dhe shumicë në IKEA dhe Metro. Për 6 vitet e fundit ai ka qenë përgjegjës për mësimin dhe ndërtimin e aftësive në Metro dhe Carlsberg. Në edicionin e dytë të Samitit Global të Burimeve Njerëzore në Shkup, Andre ndau disa nga strategjitë e tij për krijimin e Përfshirjes së Udhëheqjes në mjedisin VUKA.

OANA IORDACHESCU – menaxher për zbulimin e talenteve të Criteo, MARTIN LEXA – nënkryetar ekzekutiv i burimeve njerëzore dhe komunikimit të korporatave në Molnlycke (kujdes shëndetsor), dhe OFELIA NIETO – menaxher i korporatave të HR në Allfunds.

Mbi 100 delegatë mësuan më shumë rreth krijimit të tipareve të udhëheqjes nga pedagogët më të mirë në botë.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...