Një pastruese e shkollës fillore kishte mysafirë të veçantë në dasmën e saj dhe ishin hiç më pak se 450 prej tyre.

Cindy Cassin, 57 vjeçare, vendosi të martohej para të gjithë nxënësve të shkollës ku ajo punon.

Pastruesja e cila ka punuar në shkollë për 27 vjet, ishte e lumtur që kishte mysafirë nga shkolla fillorë në Warwickshire. Dita e madhe përfshinte më shumë se 450 euro nxënës shkollorë, dhjetëra staf mësimdhënës dhe disa prindër.

Dita e madhe ishte e frikshme për Cindy, e cila u martua me partnerin e saj Dave, 62 vjeç, por kjo ndihmoi që të kishte kaq shumë fytyra miqësore.

Ajo tha: “Unë isha vërtetë nervoze të martohem para kaq shumë njerëzve. Nuk më pëlqen vëmendja por ishte një ditë kaq e veçantë për të gjithë”.

Dave dhe Cindy të cilët u takuan për herë të parë në vitin 1979, kishin një ceremoni jashtë vendit në Zante, para ditës së tyre të madhe në shkollën fillore.

Në festimin e dytë të dasmës, Cindy veshi të njëjtin fustan të bardhë.