A thu vall a nuk është ekzaltuese situata politike e shteterore ne vend,nga se gjithkush qe ndegjon dhe kupton e ka veç mè të qart se ktu i gjith aparti shtetëror po deshton,gjitha instutucoinet shtetërore jane ne nja amullo koherente,kur lryprokurori special dhe kryeprokurori dishohen korupcin krim dhe shkelje te ligjit a teher kush pret qe t’i rrespekton ligjet e ketij kuazisovranitetit po Maqedonia ekspirementale so te mer kah mesi i tetorit datë pèër bisedime,Sepse Zaevi genjen kur thot se kemi rritje ekonomike me 2 apo 3 perqind me shkurtim te investimeve kapitale,ne rebalansin e buxhetit te shtetit parashihet “investime kapitale instutucionale”,qe do te thot ivnestime prej ketij institucioni nè institucion tjeter!,kush do te fitoj më shum nga ky” investim”,pa menduar fare klasa politike udheheqese sepse as qe do te dihet dhe sdo te mund të dihet saktë se sa persona do ta shfrytzojnë  kete ,gjegjesisht kontributet qe do ti paguaj shteti nga sektori privat.
Thjesht ështe nje mashtrim i radhes,Njejt si mashtrimi per cdo pacient qè thoshte sdo te ketë pages per sherbime mjeksore,nga ky avaz qe ec ekonomia e vendit mund te presim ritje ekonomike pas 3 apo 4 viteve,po ketëa edin keshilli Evropian!,gjithsesei se po,po ashtu i konvenon Maqedonia eksperimentale.

 

Qani Shabani

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...