Në rrugën regjionale Tetovë-Vollkovi, në fshatin Bërvenicë të Tetovës, dje (10-shtator) rreth orës 16 e 50 minuta, vetura e tipit ,,Seat Leone,, me targa ende të panjohura, ka aksidentuar një çiklist 13-vjeçar nga po ky fshat, dhe menjëher ka lëshuar vendin e ngjarjes, njofton SPB-Tetovë

Çiklisti i lënduar menjëhrë me vetur tjetër është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për t’ju ofruar ndihma mjeksore.
Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes dhe punohet në gjetjen e veturës, pjesmarëse në këtë aksident trafiku.

Loading...