Kohët e fundit është duke u cilësuar si një nga femrat më të bukura në show bizin kosovar.

Edhe pse nuk është as këngëtare apo modele por ish lidhja me reperin e njohur Majk e bëri të famshmë dhe tani fama nuk po i ndahet.

Është e vështirë ta besosh kur e sheh kaq të bukur e me këto linja trupore se është nënë e një djali.