Derisa të gjithë qytetarët prisnin marrëveshje në interes ë shtetit të së drejtës, Kristijan Mickovski në takimin e mbrëmshëm të liderëve maqedonas me stil gruevistik mbronte krimin e regjimit duke kërkuar kështu të gjitha lëndët e PSP-së të humbin të ardhmen e tyre.

Ekipi i LSDM-së I udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev u ka ofruar formimin e një institucioni të ri prokurorësh e cila do të ndiqte korrupsion të lartë për të gjitha rastet dhe të garantohet shteti I së drejtës, mirëpo ato nuk shfaqën interes për një gjë të tillë sepse kërkon vetëm ikjen nga ligji për të gjithë të akuzuarit e strukturave të tyre.

Loading...