Loredana kështu dukej para se të fillonte karrierën si repere.

Suksesi i saj është i padiskutueshëm dhe ajo veçohet për pamjen dhe stilin e veçantë.

Por, Loredana nuk ka qenë gjithmonë si duket sot.

Në një nga faqet në internet, është publikuar një fotografi që bën krahasimin e artistes para famës dhe pasi është bërë gati për të dalë në publik, shkruan Gazeta Express.

Ajo shihet në flokë të zinj dhe me një grim krejtësisht ndryshe nga i cili jemi mësuar ta shohim.