Ndonëse prej kohësh nuk po shfaqet në ekran, Linda Rei vazhdon të jetë një nga personazhet më të komentuar në media e rrjete sociale, aty ku është shumë aktive me postime nga jeta private.

Ditën e sotme Linda ka bërë një postim në të cilin shkruhet se të jesh mashkull nuk është e lehtë dhe arsyeja është qesharake.

‘Të jesh mashkull nuk është e lehtë. Jo makeup, jo paruke, nëse je i shëmtuar, je thjesht i shëmtuar”, shkruhet në postimin e Lindës.

Image