Këngëtarja e njohur shqiptare, Ledina Çelo ndodhet aktualisht në Prishtinë.

Ajo këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet disa postimeve në llogarinë e saj në Instagram ku ka treguar se po kalon mjaft mirë dhe e kanë pritur mirë edhe në një kafene ku i kanë shkruar emrin në kafe.

Duhet kujtuar se Ledina është nuse Kosove, e martuar me ish boksierin Naim Kabashi me të cilin ka edhe fëmijë.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...