Muhamet Zekiri
Bungestagu gjerman dha drite jeshile per Republiken e Maqedonise se Veriut per hapjen e negociatave me BE-ne!!
Me 476 vota “PER” dhe 122 kunder, si dhe 16 vota te permbajtura, Bundestagu miratoi fillimin e bisedimeve te vendit tone me BE-ne.
Ky lajm i dites nga Gjermania eshte edhe nje vertetim per politikat pozitive qe eshte duke i realizuar #LSDM.