Kur bëhet hit ai që në kohë fushate e ndalë fjalimin për ta ndi ezanin se sa ai që i përgjigjet në pesë kohë atij ezani, aty definitivisht nuk ka të ardhme për një kohë të gjatë, Zoti mundet!

Kur ata që e shkatërruan për 20 vjet këtë vend dhe na shkatërruan çdo ëndërr, premtojnë se do ta ndërtojnë të ardhmen, në atë vend me të vërtetë se do të ndodhin tërmete!

Kur ata që na tradhëtuan për 20 vjet na thonë që t’u besojmë, në atë vend fjala BESOJ duhet të largohet nga përdorimi!

Kur ata që e dhanë Çakorrin na premtojnë 100% shtet, në atë vend gjithçka mund të ketë vetëm shetësi jo!

FJALA kundër të keqes, kundër të gjithëve!

Punët e mëdha fillojnë me angazhim të vogël, kur angazhimi nuk ndalet asnjëherë!

Përpjekja është e jona, fitorja vjen prej Zotit!

Shkruan: Bedri Bytyçi