Olimpia Smailaj u bë e njohur për publikun shqiptar në emisionin ‘Xing me Ermalin’.

Por ky emison nuk do te këtë sezon të ri dhe për të folur për këtë dhe për shumë të tjera Olimpia ishte e thirrur në emisionin e mëngjësit ‘Ditë e re’ në Ora News.

Image

Mes të tjera Olimpia ka treguar se ajo di ti këndojë të gjithë rrymat muzikore por se çfarë mendon për muzikën shqiptare, ajo u shpreh:

Ka elemente të mirë,- dhe ia plasi së qeshurës bashkë me moderatorin e emisionit Kelvi Kadilli, i cili shtoi se sipas mimikës së saj duket që nuk e ka fare sinqerisht.

Kjo gjë shkaktoi te qeshura të cilat Olimpia i mbylli duke thënë: Preferoj me tepër tregun e huaj, bëhet muzikë për veshët dhe ke çfarë mëson.

E pyetur  dhe se me çfare do të merret tani që emsioni i Ermalit nuk do të shfaqet, Olimpia ka treguar se ka shumë plane por që do të mbeten surprizë.

ImageImage