Vincenzo Scuruchi është artisti i cili mund të krijojë skulptura nga më të ndryshmet e të larmishmet, me fruta, me perime dhe me farat e tyre të mëdha.

Pa dallim ai është i aftë të kthejë me disa mjete të vogla frutat e perimet në kafshë nga më të ndryshmet madje edhe në buqeta lulesh apo të tjera objekte zbukurimi.

 

Loading...