Pesë ditë heshtje në VMRO-DPMNE, ikin nga përgjigja, ikin nga publiku, nuk japin përgjigje në pyetjen nëse Orce Kamçev e ka financuar fushatën zgjedhore të VMRO-DPMNE-së?

Nuk ka përgjigje as edhe në atë se vallë të gjitha donacionet e VMRO-DPMNE-së për zgjedhjet presidenciale janë regjistruar dhe notuar në Raportin financiar.

Heshtja e Mickoskit flet shumë.

Çfarë fsheh Hristijan Mickoski lidhur me financimin e fushatës së fundit, linqet me Orce Kamçevin, donacionet e tij ose roli i tij në rastin e njohur si “Reket”.

Nuk ka ikje nga e vërteta as edhe drejtësia.

Mickoski patjetër të del para opinionit dhe të përgjigjet në këto pyetje.

Pres konferencë e Kostadin Kostadinovit, zëdhënës i LSDM-së dhe deputet