Hristian Mickoski sërish ikë nga opinioni, ikë nga qytetarët.

Mickoski nuk përgjigjet në pyetjen e parashtruar publikisht: nëse Orce Kamçev, tajkuni i regjimit dhe i akuzuar në lëndët të PSP-së, ka financuar fushatë zgjedhore të VMRO-DPMNE-së?

Nuk ka përgjigje as nga Igor Janushev, nënshkrues i llogarisë së partisë.

Por, pamë se Orce Kamçevi, u hodh ta mbrojë, por heshtja e Mickosit, Janushevit, heshtja e VMRO-DPMNE-së flet shumë.

Të përkujtojmë, gjithashtu ka heshtur edhe kur e pyetëm për takimet e tij me Zoki Kiçeecin, njërin ndër të dyshuarit në rastin të njohur si “Reket”, që në fund të dalë dhe përgjigjet se në fakt ka pasur takim.

Mbetet pyetja: çfarë është ajo që Mickoski nuk dëshiron ta kuptojë opinioni për rastin, në opinion i njohur si “Reket”?

A janë ato linqet me Orce Kamçevin apo ndoshta roli i tij në këtë rast?.

Deklaratë për media të Konstadin Kostadinovit, zëdhënës dhe deputet i LSDM-së