Zëdhënësi dhe depuuteti i LSDM-së, Kostadin Kostadinov në pres konferencën e sotme për shtyp kërkoi që lideri i VMRO-DPMNE-së opozitare, Hristijan Mickovski të përgjigjet nëse Orce Kamçev ka financuar kampanjën e partis së tij.

“Çfarë është ajo që Mickoski nuk dëshiron të dijë publiku për rastin Reketi? Në vend që të përhapë lajme të rreme, ai është i detyruar të dalë para publikut të përgjigjet: A është Orce Kamçev, tajfun i dalë nga regjimi i VMRO-DPMNE-së dhe i akuzuar nga PSP-ja, financier i fushatës zgjedhore të VMRO-DPMNE-së? A bëhet fjalë për fushatën zgjedhore në zgjedhjet e fundit presidenciale? A e di Mickovski se sa i kanë kushtuar Kamçevit dhe firmave të tij financimi i fushatën zgjedhore? Përgjigje mund të jep edhe sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Igor Janusev si nënshkrues i llogarisë së partisë”- tha Konstadinov.