Ylli i famshëm televiziv, Kim Kardashian, ka kërkuar nga adhuruesit e saj në rrjetin social Instagram që t’i ndihmojnë rreth për zgjedhjes së emrave për dy qenushët e saj.

Kardashian ka thënë se ajo dhe vajza e saj nuk dinë se çfarë emra të ju vendosin qenushëve të tyre.

Ajo u thekson adhuruesve të saj që të shkruajnë në komente se cilin emër mendojnë t’u vendosin.