Sa i përket vendeve misterioze, Antarktida ka shumë për të treguar. Pot një gjë është e qartë, është e vështirë të arrish atje.

Në qoftë se nuk jeni të gatshëm të duroni përvojën e plotë të qëndrimit, e cila është mjaft e rrezikshme, ju ose do të duhet të jeni jashtëzakonisht i pasur ose një shkencëtar i realizuar për të vendosur këmbët në brigjet e akullta të Antarktidës.

Këtu janë disa nga misteret më të egra të ngrira që gjenden në thellësitë e ftohta të Antarktidës:

NJË ISHULL ME AKULL DHE ZJARRImage

NË ANTARKTIDË KA JETË Image

ANTARKTIDA ËSHTË SHTËPIA E KRIJESAVE TË AKULLIT
Image

PYJET FOSILE ANTIKEImage

NJË STRUKTURË MISTERIOZE E GJETUR NË TËImage

Loading...
Global