Studimet e fundit tregojnë se eksziton një lidhje ne mes pozicionit të gjumit të nënës dhe mirëqenies së një fëmije.

Për shkak të ndryshimeve në trup, pozicionet në të cilat keni fjetur zakonishtë mund të mos jenë të sigurta gjatë shtatëzanisë.

Këto janë disa pozita që mund t’ju ndihmojnë:

Fjetja në stomak

Fjetja në anën e majtë

Qëndrimi në duar dhe në gjunjë

Shmangni pozicionin në shpinë