Të “mbërthehesh” në një marrëdhënie toksike është me të vërtetë dëshpëruese, kështu që këtu janë pesë shenja që partneri juaj nuk ju meriton më. Ndaj ju nuk duhet t’i neglizhoni ato, përkundrazi! Lexojini me shumë kujdes!

Gjithmonë ju bën të ndjeheni keq

Pavarësisht nëse është aksidentale apo e qëllimshme, ju vëreni se partneri juaj nuk bën asgjë përveçse ju lëndon dhe shpesh ju bën të ndiheni e padobishme. Një marrëdhënie e shëndetshme nuk bazohet në këtë. Nëse partneri juaj nuk ju bën të lumtur, është koha t’i jepni fund gjërave, sepse nuk e meritoni këtë stil jete.

Ai nuk ju respekton më

Nëse vini re që partneri juaj nuk ju respekton, nuk dëshiron të flasë me ju ose madje të diskutojë diçka të rëndësishme për të mbajtur marrëdhënien tuaj të shëndetshme, është koha për të ndryshuar kursin.

Ai kërkon më shumë se sa jep

Që një marrëdhënie të funksionojë, të dy partnerët duhet të investojnë shumë në marrëdhënie. Dhënia dhe marrja është një proces i rëndësishëm në një marrëdhënie, por kjo dinamikë ndonjëherë është e njëanshme. Nëse partneri juaj e merr atë pa e ndjerë nevojën për të dhënë, ai me siguri po ju përdor në avantazhin e tij.

Ju mërziteni kur jeni bashkë

Nëse keni një marrëdhënie të lumtur dhe të shëndetshme, nuk do të mërziteni kurrë. Partneri juaj do të gjejë një mënyrë për t’ju argëtuar, në vend që të lini mërzinë të mbretërojë mes jush. Ju të dy duhet të bëni diçka për të mos rënë në monotoni. Nëse jeni i vetmi që bën gjithçka për të bërë marrëdhënien e lumtur, atëherë ai nuk ju meriton.

Nuk bën gjë tjetër veç gënjeshtrës

Gënjeshtarët dhe mashtruesit janë më të këqinjtë. Partneri juaj nuk ju respekton sa duhet për të biseduar me ju. Rruga e tij është të gënjejë dhe të mos e respektojë veten. Nëse ai është i interesuar për një person tjetër, ai padyshim nuk ju pëlqen mjaftueshëm. Nuk ka kuptim të qëndroni më bashkë…