Ilira ka habiur me paraqitjen e fundit.

Ilira ka ndarë me ndjekësit disa imazhe në rrjete sociale, në të cilat u shfaq tërësisht lakuriq.

Përmes atyre postimeve nga banjo, këngëtarja bëri të ditur që së shpejti publikohet kënga e saj e re, e shoqëruar edhe me videoklip.

Madje, ajo njoftoi se kjo këngë do të publikohet të premten e ardhshme dhe pret me padurim ta shfaq para publikut.

Kujtojmë se Ilira në fillim të mujit gusht performoi në Kosovë në “Sunny Hill Festival”.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...