Ikona e muzikës Tina Turner në moshën 79-vjeçare ka vendosur të flasë për jetën e saj dhe problemet që ka pasur ndër vite. “Unë thjesht vazhdoja. Ne vazhdojmë duke shpresuar se diçka do të vijë. Turner tregon për jetën martesore të saj vite më parë e cila ishte e bazuar në dhunë dhe presion nga ish-bashkëshorti Ike Turner. Këngëtarja shprehet se nuk do të kthehet përsëri në botën e muzikës, ajo po shijon pensionin dhe kohën e saj të lirë. “Unë thjesht u lodha duke kënduar dhe duke i bërë të tjerët të lumtur. Kjo është gjithçka që kam bërë në jetën time”, tha ajo.
U bënë vite që Tina është shkëputur nga skena dhe mesa duket nuk mendon të rikthehet përsëri, por muzika e saj jeton akoma çdo ditë me ne.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();