Anëtari i Bundestagut, Josip Juratoviq pas vendimit pozitiv të parlamentit gjerman për Maqedoninë e Veriut për fillimin e bisedimeve me Bashkimin Europian dhe dhënien e dritës jeshile për datën, në një intervistë për ‘360 Gradë’ ka thënë se do të sqarojë presidentit francez Makron se pse Parisi duhet të veprojë si Berlini, dhe të jep dritë jeshile…