Jennifer Aniston i është dashur të bëjë disa kompromise, përpara se të bëhej pjesë e “Hollywood-it”. Së fundmi është mësuar se aktorja ka mbajtur një dietë strikte për të fituar rolet që donte të kishte në filma. Sipas një libri të ri, “Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era”, në nder të 25-vjetorit të serialit “Friends”, Aniston është detyruar nga agjenti i saj për të humbur disa kilogramë.

“Ajo duhej të humbiste 13.6 kilogramë nëse donte të qëndronte në ‘Hollywood’. Los Angeles ishte një vend i ashpër për të qenë një aktore, ishte një vend i ashpër për të qenë një grua”, shkruan Saul Austelitz në librin e tij. Këtë gjë Jennifer e ka treguar edhe në një intervistë ekskluzive për “Rolling Stone”. “Unë konsumoja shumë sanduiçe me majonezë. Majonezë në bukë të bardhë, gjëja më e shijshme në botë. Por agjenti im u tregua i drejtpërdrejtë. Gjëja më e mirë që ai bëri… Gjëja e shpifur e ‘Hollywood-it’, unë nuk isha duke fituar punë, sepse isha e shëndoshë. Megjithatë duhet thënë se dieta ime ishte e tmerrshme. ‘Milk shake’ dhe patate të skuqura me lëng mishi. Ai ishte një fillim i mirë për të nisur e për t’i kushtuar më shumë rëndësi”, ka rrëfyer Aniston në 1996. Menjëherë pasi humbi kilogramët aktorja fitoi rolin në serialin ‘Friends’, i cili u transmetua nga viti 1994 deri në 2004. Tashmë Jennifer është ylli i televizionit dhe shumë shpejt pritet të rikthehet me një serial të ri “The Morning Show” pas 15 vitesh mungesë.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...