Melania Trump ka arritur të krijojë një imazh krejt të ri të saj që kur u bë Zonjë e parë e Amerikës; në fillim mjaft stilistë nuk deshën që ta vishnin, sepse kundërshtonin idetë e të shoqit, por sot ajo u tregoi se ka ditur të kthehet brenda një kohe të shkurtër në një ikonë të elegancës femërore.

Megjithatë, kur vjen fjala tek veshjet, nuk mbetet pas as vajza e Donald Trumpit, Ivanka. Edhe ajo ka treguar se di të kombinohet me shumë shije, dhe këtë e dëshmoi më së miri me shfaqjen e fundit në publik. Nëna e tre fëmijeve dukej e mrekullueshme me fustanin jeshil nga firma britanike “ Beulah“, I cili, për standartet e saj, mund te quhej dhe mjaft “I lirë“, 600 dollarw!!!

Fustanin e derdhur pas trupit dhe të carë anash në mënyrë të tillë që I ekspozonte pjesërisht këmbën, ajo e kishte kombinuar me një palë këpucë elegante ngjyrë nudë e me një pjesë të tejdukshme dhe vëthë të rrumbullakët ngjyrë floriri.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...